07. september 2024
Facebook
streda, 31 január 2018 08:00

Video: Vrtuľník nabúral do domu v Kalifornii, medzi mŕtvymi a zranenými je aj náhodný okoloidúci

Written by 
Rate this item
(0 votes)

NEWPORT BEACH 31. januára (WebNoviny.sk) - Nehoda vrtuľníka v južnej Kalifornii si vyžiadala troch mŕtvych a dvoch zranených. Nešťastie sa stalo v meste Newport Beach vzdialenom 72 kilometrov juhovýchodne od Los Angeles, keď helikoptéra Robinson R44 nabúrala do domu. Na palube stroja sa nachádzali štyria ľudia. Jeden z mŕtvych alebo zranených bol náhodný okoloidúci, ktorý sa v čase nehody nachádzal pred domom, informovala agentúra AP citujúc miestne úrady. Zranených previezli do nemocníc, ale detaily o ich zdravotnom stave nie sú známe. Odporúčame:
Foto: Pri Miláne sa vykoľajil vlak so stovkami pasažierov, nehoda si vyžiadala obete Vrtuľník vzlietol z letiska Johna Waynea, ktoré je od miesta nehody vzdialené zhruba 1,6 kilometra. Ako uvádza AP, náraz nespôsobil požiar, ale stroj zničil na nepoznanie. Obyvatelia domu, do ktorého helikoptéra narazila, boli v tom čase vo vnútri. Nikomu z nich sa nič nestalo, keďže sa nachádzali v inej časti budovy.



Viac k témam: hasiči, havária vrtuľníka, Kalifornia, nehoda lietadla, USA
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Vrtuľník nabúral do domu v Kalifornii, medzi mŕtvymi a zranenými je aj náhodný okoloidúci © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 145 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner